Θα ακολουθήσουν και άλλες αποστολές, λέει ο ιρανός πρεσβευτής. Στη Δαμασκό προσγειώθηκε ένα αεροσκάφος από το Ιράν φορτωμένο με 40 τόνους τροφίμων, που παραδόθηκε στην Ερυθρά Ημισέληνο.
Σύμφωνα με τον ιρανό πρεσβευτή στη Δαμασκό Μοχάμαντ Ρεζά Ραούφ Σεϊμπανί θα ακολουθήσουν σύντομα άλλες τρεις αποστολές με τρόφιμα, ασθενοφόρα, σκηνές και κουβέρτες.
Το Ιράν έχει καταγγείλει την ανάμιξη, όπως την χαρακτηρίζει, των δυτικών και αραβικών χωρών στη Συρία, κατηγορώντας παράλληλα τη Δύση ότι προσπαθεί να ανατρέψει το καθεστώς Άσαντ, στηρίζοντας την αντιπολίτευση, ώστε να αποδυναμώσει το μέτωπο των εχθρικών προς το Ισραήλ χωρών της περιοχής.
Πηγή: newsbeast.gr
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






