Επικαιρότητα

Νέος ψυχοπαθής στην Γαλλία;

Μετά το σοκ που υπέστη η Γαλλία από τις επιθέσεις του ισλαμιστή Μοχάμεντ Μεράχ που σκότωσε τρεις στρατιωτικούς, τρία παιδιά και έναν καθηγητή εβραϊκού σχολείου στην Τουλούζ, οι Άρχες τρέμουν πως «γεννήθηκε» νέος serial killer. Την Πέμπτη το βράδυ στα νότια προάστια του Παρισιού, άγνωστος πυροβόλησε μία 47χρονη στο κεφάλι και διέφυγε με σκουτεράκι. Και σύμφωνα με την αστυνομία υπάρχουν ακόμη τρία ακόμη τρία ανεξιχνίαστα εγκλήματα από το ίδιο όπλο.

Μετά το σοκ που υπέστη η Γαλλία από τις επιθέσεις του ισλαμιστή Μοχάμεντ Μεράχ που σκότωσε τρεις στρατιωτικούς, τρία παιδιά και έναν καθηγητή εβραϊκού σχολείου στην Τουλούζ, οι Άρχες τρέμουν πως «γεννήθηκε» νέος serial killer.

Την Πέμπτη το βράδυ στα νότια προάστια του Παρισιού, άγνωστος πυροβόλησε μία 47χρονη στο κεφάλι και διέφυγε με σκουτεράκι.

Και σύμφωνα με την αστυνομία υπάρχουν ακόμη τρία ακόμη τρία ανεξιχνίαστα εγκλήματα από το ίδιο όπλο.

Αξιοσημείωτο, πως την ίδια μέθοδο -με την σφαίρα στο κεφάλι και την διαφυγή με σκουτεράκι- χρησιμοποιούσε και ο Μεράχ. Σε ερώτηση του ραδιοφωνικού σταθμού Europe 1 για το αν ο δράστης θα μπορούσε να είναι ακόμη «ένας κατά συρροή δολοφόνος», ο υπουργός Εσωτερικών Κλοντ Γκεάν, απάντησε: «Μπορούμε να το φοβόμαστε αλλά όπως σε κάθε εγκληματική υπόθεση, εφαρμόζουμε όλα τα μέσα για να βρούμε τους δράστες».

Οι υπόλοιποι πρώτοι φόνοι που έγιναν από το ίδιο όπλο και προφανώς τον ίδιο «άνθρωπο», παραμένουν ανεξιχνίαστοι και διαπράχθηκαν στις 27 Νοεμβρίου, στις 22 Φεβρουαρίου και στις 17 Μαρτίου.

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x