Τους πράκτορες του Σαρκοζί κατηγορεί ο Ντομινίκ Στρος-Καν ότι έστησαν το σκάνδαλο με τη καμαριέρα και εμπόδισαν την υποψηφιότητα του στις προεδρικές εκλογές, σε συνέντευξη του στην βρετανική Guardian.
Μιλώντας στον Αμερικάνο δημοσιογράφο 'Εντουαρντ Επστάιν, ο Ντομινίκ Στρος-Καν δήλωσε ότι δεν πίστεψε ότι οι πολιτικοί του αντίπαλοι θα έφταναν μέχρι αυτό το σημείο θέλοντας να τον αποκλείσουν από την εκστρατεία για τον νέο Γάλλο πρόεδρο και αναφέρεται σε πρόσωπα συνδεδεμένα με τον Σαρκοζί, «σε πράκτορες του Σαρκοζί» για την ακρίβεια, χωρίς όμως να κατονομάζει τους εχθρούς.
«Ο χειρισμός της υπόθεσης έγινε από πρόσωπα, που είχαν προτάγματα πολιτικά» εκτιμά ο Στρος Καν, αν και δεν πιστεύει ότι η καμαριέρα συμμετείχε σε κάποιας μορφής πλεκτάνη. ότι έστησαν το σκάνδαλο με τη καμαριέρα και εμπόδισαν την υποψηφιότητα του στις προεδρικές εκλογές, σε συνέντευξη του στην βρετανική Guardian.
Πηγή: Newsbeast.gr
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






