Μποφόρ εμπρηστές! Θα συνεχιστούν και σήμερα, Δευτέρα, οι πολύ ισχυροί βοριάδες, οι οποίοι τοπικά θα φτάνουν τα 8 μποφόρ. Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος σε όλη τη χώρα, ενώ η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα, χωρίς να σημειώσει σημαντική μεταβολή.
Αττική
Αίθριος, σήμερα, Δευτέρα, ο καιρός. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι - βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 ως 34 βαθμούς Κελσίου, αλλά, στα ανατολικά και βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλονίκη
Αίθριος θα είναι, επίσης, ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 ως 34 βαθμούς Κελσίου.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






