Την πρώτη του συνέντευξη μετά τη δεύτερη κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου στην Ελλάδα παραχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στο Reuters, υποστηρίζοντας και πάλι ότι το πρόγραμμα διάσωσης δεν είναι βιώσιμο.
Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Συνασπισμός θα αναλάβει αργά ή γρήγορα τη διακυβέρνηση της Ελλάδας, σημειώνοντας ότι είναι η μόνη παράταξη που μπορεί να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα.
«Κανένας άλλος εκτός από εμάς δεν μπορεί να εφαρμόσει τις βαθιές μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η χώρα, γιατί δεν έχουμε υποστεί φθορά, δεν είμαστε διεφθαρμένοι... Αργά ή γρήγορα θα έχουμε αυτή την ευκαιρία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας.
Διαβάστε περισσότερα στο www.protothema.gr
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






