Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγείται 40χρονος άνδρας για τις φωτιές στις 26/7 στις παρυφές του Υμηττού. Σε εξέλιξη πύρινα μέτωπα σε Κρήτη, Φλώρινα, Ρόδο και Ζάκυνθο.
Τρεις πυροσβέστες και δύο πολίτες τραυματίες και τουλάχιστον τρία σπίτια με ζημίες στην περιοχή της Βιάννου Ηρακλείου Κρήτης, ενώ εκκενώθηκαν η Κάτω Βιάννος και μέρος του χωριού Χόνδρος.
Εστίες φωτιάς μαίνονται, επίσης, στην περιοχή Αγκαθωτό Πρεσπών Φλώρινας, στα Πλατάνια Ρόδου και στη Ζάκυνθο στη θέση Λούχα.
Στο μεταξύ, προφυλακιστέος κρίθηκε ύστερα από την απολογία του, στην Ανακρίτρια Αθηνών, ο 40χρονος που είχε συλληφθεί την περασμένη Πέμπτη, 26 του μηνός.
Κατηγορείται για εμπρησμό σε δάσος από πρόθεση, κατ’ εξακολούθηση σχετικά με τις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν στις παρυφές του Υμηττού.
Ανδρέας Μορφόπουλος
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






