Στη δίνη του καύσωνα! Πολύ υψηλές θερμοκρασίες που στα ηπειρωτικά θα φθάσουν τους 41 και κατά τόπους τους 42 βαθμούς Κελσίου, θα επικρατήσουν σήμερα, Τρίτη. Οι άνεμοι θα πνέουν μέχρι 7 μποφόρ τοπικά στα πελάγη.
Αττική
Πολύ ζέστη και ηλιοφάνεια σήμερα, Τρίτη, ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 και στα ανατολικά 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 40 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλονίκη
Παρόμοιος θα είναι σήμερα, Τρίτη, ο καιρός στη συμπρωτεύουσα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ και το μεσημέρι πρόσκαιρα νότιοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 39 βαθμούς Κελσίου.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






