Επικαιρότητα

Κλειστή η Βασ. Σοφίας από πορεία τραπεζοϋπαλλήλων

Κλειστές θα παραμείνουν σήμερα οι τράπεζες όλης της χώρας λόγω της 24ωρης απεργίας που κήρυξε η ΟΤΟΕ. Οι υπάλληλοι πραγματοποιούν αυτή την ώρα συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή ζητώντας να συναντηθούν με εκπροσώπους των κομμάτων προκειμένου να τους παρουσιάσουν τα αιτήματά τους.

Κλειστές θα παραμείνουν σήμερα οι τράπεζες όλης της χώρας λόγω της 24ωρης απεργίας που κήρυξε η ΟΤΟΕ.

Οι υπάλληλοι πραγματοποιούν αυτή την ώρα συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή ζητώντας να συναντηθούν με εκπροσώπους των κομμάτων προκειμένου να τους παρουσιάσουν τα αιτήματά τους.

Κλειστή είναι αυτή την ώρα η Βασιλίσσης Σοφίας, ενώ άνοιξαν η Σταδίου και η Αμαλίας.

Σε ανακοίνωσή της η ΟΤΟΕ κάνει λόγο για "τροπολογία λαιμητόμο" της Υγείας των τραπεζοϋπαλλήλων και των οικογενειών τους, με μοναδικό σκοπό "την ληστεία των αποθεματικών τους και την εξυπηρέτηση συμφερόντων".

"Είναι φανερό ότι με αυτή την κυβερνητική ενέργεια αλλά και με όσα άλλα περιλαμβάνονται στα περιβόητα μέτρα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο κλάδος των τραπεζοϋπαλλήλων στοχοποιείται μεθοδευμένα και απροκάλυπτα, με σκοπό να εξυπηρετηθούν τα σχέδια της τρόικας για τις τράπεζες", καταλήγει η Ομοσπονδία στην ανακοίνωσή της.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x