Επικαιρότητα

Πρόγνωση καιρού Τρίτης, 20 Νοεμβρίου

Νεφώσεις με βροχές και πιθανώς πρόσκαιρες καταιγίδες αναμένονται στην Αττική. Τα φαινόμενα πιθανόν να είναι κατά τόπους ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 Μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις με βροχές και πιθανώς πρόσκαιρες καταιγίδες αναμένονται στην Αττική.

Τα φαινόμενα πιθανόν να είναι κατά τόπους ισχυρά.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 Μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε νεφώσεις με βροχές και πιθανόν καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά.

Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 πρόσκαιρα τοπικά 7 Μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x