Επικαιρότητα

«Αν δεν ξέρεις μπάλα, δεν μπορείς να κυβερνήσεις»

Στην κοινωνική και οικονομική κατάσταση της Ελλάδας αναφέρθηκε ο Μίμης Ανδρουλάκης, ο οποίος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Μπαμ και Κάτω» του NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο ανεξάρτητος βουλευτής εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η χώρα θα καταφέρει να βγει από τη φάση «πολυπλοκότητας» την οποία βιώνει. Ακόμη, συνδυάζοντας την πολιτική με το ποδόσφαιρο τόνισε πως «αν κάποιος δεν ξέρει μπάλα, δεν μπορεί να κυβερνήσει».

Στην κοινωνική και οικονομική κατάσταση της Ελλάδας αναφέρθηκε ο Μίμης Ανδρουλάκης, ο οποίος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Μπαμ και Κάτω» του NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η χώρα θα καταφέρει να βγει από τη φάση «πολυπλοκότητας» την οποία βιώνει.

Ακόμη, συνδυάζοντας την πολιτική με το ποδόσφαιρο τόνισε πως «αν κάποιος δεν ξέρει μπάλα, δεν μπορεί να κυβερνήσει».

Επίσης, ανέφερε πως τα... μνημόνια ήταν αποφάσεις που πάρθηκαν με το πιστόλι στον κρόταφο, διαλέγοντας μεταξύ αργού και ακαριαίου θανάτου, ενώ χαρακτήρισε «καταστροφική» μία πιθανή έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.

Διαβάστε τα όσα δήλωσε στην εκπομπή «Μπαμ και Κάτω» και στους Μιχάλη Λεάνη και Μπάμπη Χριστόγλου:

«Το να φύγουμε από το ευρώ από μόνοι μας θα ήταν καταστροφικό, να μας διώξουν θα είναι τρομακτικό. Ζούμε σε μία κατάσταση πολυπλοκότητας. Θα βγούμε από αυτήν την κατάσταση; Ναι, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα βγούμε.

Τα μνημόνια ήταν αποφάσεις με το πιστόλι στον κρόταφο. Σε βάζουν να διαλέξεις αν θέλεις αργό ή ακαριαίο θάνατο», ανέφερε ο Μίμης Ανδρουλάκης, για να προσθέσει

«Θα ήθελα να είχα ευχέρεια να καταψηφίσω το μνημόνιο, αλλά κάποιοι έσπευσαν να κάνουν δηλώσεις. Την αρχή του καλοκαιριού διακινδύνευα την κρίση, τώρα όμως όχι».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x