Τα «δόντια» του θα δείξει αύριο, Τετάρτη, ο χειμώνας στην Αττική, με τσουχτερό κρύο, αλλά και χιόνια που θα πέσουν ακόμη και στην Πάρνηθα, λίγες μέρες πριν απ’ τα Χριστούγεννα.
Όπως αναφέρει η ΕΜΥ, αύριο στο Λεκανοπέδιο προβλέπεται νέα επιδείνωση με βροχές, κρύο, αλλά, και λίγα χιόνια το βράδυ στην Πάρνηθα.
Οι άνεμοι θα στραφούν σε βόρειους 5-6 και από το μεσημέρι τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα σημειώσει σημαντική πτώση αφού δεν θα ξεπεράσει τους 12 βαθμούς Κελσίου.
Μπορεί το σκηνικό του καιρού όπως προδιαγράφεται να «πηγαίνει γάντι» με τις επερχόμενες γιορτές.
Όμως, οι περισσότεροι που θα βάλουν το χέρι στην τσέπη θα «παγώσουν» πιο πολύ. Κάτι σαν το σβηστό καλοριφέρ.
Ήρθε, λοιπόν, η ώρα για ρούχα που είναι κατάλληλα για ζεστασιά μέσα στο σπίτι ή στη δουλειά.
Επίσης, ζεστά ροφήματα ή γυμναστική η οποία είναι και τσάμπα.
Τέλος, το πιο σημαντικό : Η περαιτέρω σύσφιξη σχέσεων με τον (την) σύντροφο εννοείται ότι κάνει καλό, μια και ως γνωστόν «διά της τριβής παράγεται θερμότητα…».
Ανδρέας Μορφόπουλος
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






