Ωστόσο, από τις έρευνες δεν προέκυψε κάτι σημαντικό αφού οι δράστες ή κάποιος συνεργός τους, είχαν προλάβει να το αδειάσουν. Επίσης, δεν είχε έπιπλα προκειμένου να εντοπίσουν αποτυπώματα και γενετικό υλικό.
Το διαμέρισμα της οδού Αλκέτου 26-28 στο Παγκράτι, μπήκε στο μικροσκόπιο της Αντιτρομοκρατικής μετά από τηλεφώνημα αγνώστου ο οποίος είπε ότι είχε δει το Νίκο Ρωμανό να μπαίνει στη συγκεκριμένη πολυκατοικία.
Τη νέα γιάφκα, φέρονται να νοίκιασαν με πλαστά στοιχεία κάποιοι από τους τέσσερις συλληφθέντες στο Βελβεντό Κοζάνης, όμως μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.
Πηγή: protothema.gr
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






