Οι αγρότες προχώρησαν στο συμβολικό κλείσιμο της Εγνατίας Οδού σύμφωνα με τις αποφάσεις των συντονιστικών οργάνων της πρωτοβουλίας για την Ανασυγκρότηση του Αγροτικού Κινήματος που συγκεντρώθηκαν προχθές στον Πλαταμώνα Πιερίας.
Σήμερα από τις 14.00 μέχρι τις 15.00, οι αγρότες διέκοψαν την κυκλοφορία στο τμήμα της Εγνατίας Οδού, στο ύψος της Χρυσούπολης, στην περιοχή του Δήμου Νέστου και η Εθνική Οδός Καβάλας - Δράμας στο ύψος της Τοπικής Κοινότητας Λυδίας.
Σύμφωνα με την απόφαση που ελήφθη οι αγρότες δεν χρησιμοποίησαν για το κλείσιμο των δρόμων τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα αλλά μόνο τη φυσική τους παρουσία, ενώ διένειμαν έντυπο ενημερωτικό υλικό στους διερχόμενους οδηγούς αυτοκινήτων με τα αιτήματά τους.
Οι αγρότες θα επαναλάβουν την κινητοποίηση, με τον ίδιο τρόπο, αύριο, Κυριακή, αλλά και τη Δευτέρα.
Πηγή: newsbeast.gr
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






