Επικαιρότητα

Andrew Tate: O «τοξικός» influencer δηλώνει αθώος - Οι δικηγόροι του ζήτησαν να αφεθεί ελεύθερος

Οι δικηγόροι του ελπίζουν να ανατρέψουν την απόφαση δικαστή να παρατείνει την κράτησή τους κατά 30 ημέρες.

Ο Άντριου Τέιτ εμφανίστηκε σήμερα στο δικαστήριο της Ρουμανίας καθώς οι δικηγόροι του υποστηρίζουν ότι πρέπει να αφεθεί ελεύθερος.

Ο kickboxer που έγινε influencer κρατείται ως ύποπτος για βιασμό και εμπορία ανθρώπων, ισχυρισμούς που αρνείται.

Οι δικηγόροι του υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία για να συνεχίσουν να κρατούν τον ίδιο και τον αδελφό του Tristan.

O «τοξικός» influencer Άντριου Τέιτ και ο αδερφός του Tristan κρατούνται από τις 29 Δεκεμβρίου ως ύποπτοι για εμπορία ανθρώπων, βιασμό και σύσταση οργανωμένης εγκληματικής ομάδας. Δύο γυναίκες από τη Ρουμανία έχουν, επίσης, τεθεί, υπό κράτηση.

Οι δικηγόροι του ελπίζουν να ανατρέψουν την απόφαση δικαστή στις 20 Ιανουαρίου να παρατείνει την κράτησή τους κατά 30 ημέρες.

Καθώς έφευγε από το δικαστήριο την Τετάρτη, ο «τοξικός» influencer δήλωσε: «Ο Άντριου Τέιτ δεν έχει καμία σχέση με το δικαστήριο: "Ρωτήστε τους για αποδείξεις και δεν θα σας δώσουν καμία, επειδή δεν υπάρχουν. Σύντομα θα μάθετε την αλήθεια για την υπόθεση αυτή».

Εάν ο δικαστής απορρίψει την τελευταία έφεση, ο Άντριου Τέιτ θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου, ενώ οι εισαγγελείς θα ερευνούν την υπόθεση. Υποστηρίζεται ότι τα αδέρφια Τέιτ στρατολογούσαν τα θύματά τους, αποπλανώντας τα και ισχυριζόμενοι ψευδώς ότι θέλουν σχέση ή γάμο.

Οι εισαγγελείς λένε ότι οι γυναίκες αναγκάζονταν στη συνέχεια να παράγουν πορνογραφικό περιεχόμενο υπό πίεση. Ο kickboxer που έγινε influencer κατηγορείται, επίσης, ότι βίασε ένα από τα θύματα τον περασμένο Μάρτιο. Και οι τέσσερις αρνούνται τους ισχυρισμούς.

Γνωστός για τον μισογυνισμό του, ο Τέιτ έχει τεράστιο κοινό, παρά το γεγονός ότι τον έχουν πετάξει «εκτός» από τις περισσότερες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Ο λογαριασμός του στο Twitter αποκαταστάθηκε τον Νοέμβριο μετά την ανάληψη της διοίκησης της εταιρείας από τον Ίλον Μασκ.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x