Επικαιρότητα

Hooters: Σερβιτόρα αποκαλύπτει πόσα λεφτά βγάζει σε μια εβδομάδα από τα φιλοδωρήματα

Mε βίντεο της στο TikTok, η σερβιτόρα αποκάλυψε το εβδομαδιαίο ποσό που βάζει στην τσέπη της από τα φιλοδωρήματα, προκαλώντας εντυπώσεις.

Μια σερβιτόρα των Hooters αποφάσισε να αποκαλύψει μέσω TikTok το ποσό των χρημάτων που βγάζει μια εβδομάδα από τα φιλοδωρήματα. Το ποσό ήταν εκπληκτικό.

Η Κίρστεν Σόνγκερ-απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Νότιας Καρολίνας (που τώρα φοιτά στην ιατρική σχολή) και μπάρμαν των Hooters που έγινε viral πρόσφατα δείχνοντας τις διαφορές στα σορτς που φορούν οι εργαζόμενες στα Hooters, σε σχέση με το παρελθόν.

Η Κίρστεν, εργαζόταν στη Νότια Καρολίνα με ωρομίσθιο 2,13 $, και τα φιλοδωρήματά της κυμαίνονταν από 50 έως 408 δολάρια τη νύχτα κατά τη διάρκεια της εν λόγω εβδομάδας - συν επιπλέον 60 δολάρια από «έναν τύπο στο μπαρ» που της έδωσε φιλοδώρημα επειδή του μίλησε, όπως ανέφερε.

@theflathootersgirl

Drop any questions you have about working at hooters :) #hooters #thehootersway #bartender #server #tips #NightDoneRight #calendar

? Super Mario Sunshine - Delfino Plaza - Super Guitar Bros


Συνολικά, αυτό σήμαινε ότι έλαβε λίγο περισσότερα από 1.308 δολάρια σε φιλοδωρήματα για την συγκεκριμένη εβδομάδα.

Αυτό σημαίνει ότι το ετήσιο κέρδος της θα μπορούσε να φτάσει κοντά στα 70.000 δολάρια.

Αυτό είναι αρκετά εντυπωσιακό γιατί σύμφωνα με τα δεδομένα φέτος από το Ziprecruiter, ο μέσος μισθός για τους ανθρώπους στη Νότια Καρολίνα είναι 54.672 δολάρια.

Πηγή: indy100

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x