Το τουρκικό πρωθυπουργικό γραφείο, σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας «Hurriyet», διαψεύδει το περιστατικό με το ελικόπτερο της τουρκικής ακτοφυλακής που έκανε χαμηλή πτήση στη Ρω περίπου στις 10:30 το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα.
Η τουρκική εφημερίδα μεταφέρει το ρεπορτάζ των Ελληνικών Μέσων Eνημέρωσης για το περιστατικό και όπως σημειώνει, σε επικοινωνία που είχε με το γραφείο του Τούρκου πρωθυπουργού, της διέψευσαν το ότι αυτό συνέβη.
Σημειώνεται ότι νωρίτερα το γραφείο του Έλληνα πρωθυπουργού, επιβεβαίωσε το περιστατικό, αναφέροντας ότι τουρκικό ελικόπτερο πετούσε στα όρια του ελληνικού εναέριου χώρου με τα φώτα σβηστά και ότι η ελληνική πλευρά λειτούργησε προειδοποιητικά -αποτρεπτικά και το περιστατικό έληξε.
Πηγή: Protothema.gr
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






