Επικαιρότητα

Nικητής βγαίνει ο 8χρονος από τη ΜΕΘ του Ρίου - Το δώρο που του έκανε το προσωπικό

Ο μικρός από χθες δεν υποστηρίζεται αναπνευστικά από μάσκα και η κατάσταση της υγείας του έχει σαφώς βελτιωθεί. Σήμερα αναμένεται να μετακινηθεί από τη ΜΕΘ.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Εντός της ημέρας αναμένεται να βγει από τη ΜΕΘ Παίδων του Ρίου ο 8χρονος που παρουσίασε μεταφλεγμονώδες σύνδρομο το οποίο προέκυψε ως επιπλοκή από τον κορωνοϊό.

Ο μικρός από χθες δεν υποστηρίζεται αναπνευστικά από μάσκα και η κατάσταση της υγείας του έχει σαφέστατα βελτιωθεί και σήμερα αναμένεται να μετακινηθεί από τη ΜΕΘ, στην παιδιατρική κλινική, όπως αναφέρει στο thebest.gr o Διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέας Ηλιάδης. Μάλιστα θα βγει έχοντας λάβει και ένα δώρο από το προσωπικό της ΜΕΘ. Ένα σκάφανδρο, αφού ο μικρός είχε εξομολογηθεί ότι θέλει να γίνει αστροναύτης.

Σήμερα λοιπόν του χάρισαν το σκάφανδρο που θέλησε. Η αγάπη και η φαντασία των γιατρών και του νοσηλευτικού πρισωπικού, μια και τα καταστήματα είναι κλειστά, μετέτρεψαν ένα ιατρικό σκάφανδρο σε σκάφανδρο αστροναύτη. "Για να θυμάται την πρώτη του νίκη, τη νίκη της ζωής", επισημαίνει ο Ανδρέας Ηλιάδης και προσθέτει:

"Mια ακόμα μικρή νίκη του ΕΣΥ. Να μην φοβάται κανείς όσο το ΕΣΥ μας έχει νοσηλευτές και γιατρούς με τέτοια επιστημονική επάρκεια και πραγματική αγάπη για τη δουλειά τους. Στη μουντάδα των καιρών μας ας είναι αυτή η μικρή νίκη ένα μικρό χριστουγεννιατικο δώρο για όλους μας".

Μάλιστα νωρίτερα σήμερα έβγαλαν αναμνηστική φωτογραφία με τον μικρό, ο κ. Ηλιάδης, οι γονείς και μέλη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της Μονάδας.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x