Το «Αγάπη μου Γλυκιά» του Νίκου Ρωμανού, κατάφερε να κερδίσει την αγάπη του κόσμου, αγγίζοντας τα 2.500.000 views στο Youtube, και δίνοντας την έμπνευση σε δύο σπουδαίους δημιουργούς, να του χαρίσουν την summer club version του!
Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης και παραγωγός Κωνσταντίνος Παντζής, μαζί με τον μουσικό παραγωγό και dj Terry Petra, έδωσαν στο «Αγάπη μου Γλυκιά», μία άκρως ξεσηκωτική μουσική πινελιά, που ανεβάζει την καλοκαιρινή μας διάθεση, από το πρώτο κιόλας άκουσμά της.
Απολαύστε το official remix του «Αγάπη μου Γλυκιά» που ερμηνεύει ο Νίκος Ρωμανός, που μήνες τώρα, κάνει το πιο επιτυχημένο sold out summer live tour σε Ελλάδα και Κύπρο.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






