Επικαιρότητα

O Ντόμινικ Ράαμπ νέος υπουργός Brexit

Ο κ. Ράαμπ ήταν ένας από τους επιφανής υποστηρικτές της εξόδου από την Ευρωπαϊκή Ένωση πριν το δημοψήφισμα του 2016.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τον Ντόμινικ Ράαμπ, μέχρι πρότινος υπουργό οικιστικής ανάπτυξης, διόρισε η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι στην θέση του υπουργού αρμόδιου για το Brexit, μετά την αιφνιδιαστική παραίτηση του Ντέιβιντ Ντέιβις.

Ο κ. Ράαμπ ήταν ένας από τους επιφανής υποστηρικτές της εξόδου από την Ευρωπαϊκή Ένωση πριν το δημοψήφισμα του 2016.

Ο κ. Ράαμπ είναι μέλος της νεότερης γενιάς πολιτικών των Συντηρητικών, όντας 44 ετών. Εδώ και καιρό θεωρείτο από τα ανερχόμενα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος.

Στην επιστολή παραίτησής του ο κ. Ντέιβις προειδοποίησε πως η στρατηγική για «μαλακό» Brexit που έχει υιοθετήσει η πρωθυπουργός «δεν είναι η καλύτερη» και δημιουργεί τον κίνδυνο «κακού αποτελέσματος».

Υποστήριξε μάλιστα πως κατ’ αυτόν τον τρόπο το Λονδίνο απομακρύνεται από την βούληση των πολιτών, όπως αυτή εκφράστηκε στο δημοψήφισμα.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x