Επικαιρότητα

Tι απαντά η Ντόρα Μπακογιάννη για το ταξίδι στην Τουρκία

Στις επικρίσεις που δέχθηκε για το ταξίδι της στην Τουρκία και την παρουσία της στην ορκωμοσία του Ερντογάν, απάντησε μέσω twitter η Nτόρα Μπακογιάννη.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στις επικρίσεις που δέχθηκε για το ταξίδι της στην Τουρκία και την παρουσία της στην ορκωμοσία του Ερντογάν, απάντησε μέσω twitter η Ντόρα Μπακογιάννη. Σχολιάζοντας την φυλάκιση των 2 Ελλήνων αξιωματικών η βουλευτής της ΝΔ έγραψε:

«Θα παραστώ στην ορκωμοσία του Ερντογάν μετά από πρόσκλησή του. Βαθύτατα πιστεύω ότι ιδιαίτερα τις δύσκολες ώρες, όταν δύο Έλληνες αξιωματικοί μας βρίσκονται άδικα στις τουρκικές φυλακές, η διατήρηση διαύλων επικοινωνίας με την τουρκική ηγεσία είναι πράξη σοβαρότητας και ευθύνης».

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x