Επικαιρότητα

Tο twitter κάνει... πάρτι με το «Εχω μείνει 2 χρόνια Αιγάλεω» του Δ. Τζανακόπουλου

Αντικείμενο αιχμηρών σχολίων στα social media έγινε αμέσως, η φράση του υπουργού Επικρατείας και κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου ότι έμενε στο Αιγάλεω.

Ο Δ. Τζανακόπουλος θέλοντας να απαντήσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος αναρωτήθηκε τι θα σκέφτονται οι άνεργοι στο Κερατσίνι και το Αιγάλεω όταν βλέπουν την κυβέρνηση να "χαρίζει" πρόστιμα εκατομμυρίων απάντησε με την ατάκα: «Ο κ. Μητσοτάκης είναι ο τελευταίος που μπορεί να μιλάει στο όνομα των ανέργων και των εργαζομένων στο Κερατσίνι και το Αιγάλεω. Δεν τις ξέρει αυτές τις περιοχές, δεν τις έχει δει ποτέ του. Εγώ τουλάχιστον έχω μείνει δύο χρόνια στο Αιγάλεω!».

Αμέσως δημιουργήθηκε το hashtag #Εμενα_Αιγάλεω και οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης άρχισαν να σχολιάζουν με χιούμορ την φράση του κυβερνητικού εκπροσώπου.

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x