Επικαιρότητα

Toquel: «Ήμασταν 4 άνθρωποι αντιμέτωποι με 25 που είχαν μαχαίρια και πιστόλια»

Ο ράπερ Toquel μίλησε για το αιματηρό επεισόδιο που έγινε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής σε κλαμπ της Πάτρας.

Θέση για όσα έγιναν σε κλαμπ της Πάτρας την περασμένη Παρασκευή, όταν η παρέα του συνεπλάκη με άλλη παρέα, μετά από εμφάνισή του, μίλησε ο Toquel.

«Το μόνο που θέλω είναι να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο που ήταν μέσα στο μαγαζί και δεν ευθύνεται σε τίποτα να βλέπει τέτοια πράγματα, γιατί αυτά τα πράγματα δεν θα έπρεπε να συμβαίνουν. Δεν έχει σημασία καν για ποιον λόγο έγινε, είναι κάτι που δεν θα έπρεπε καν να γίνει για οποιονδήποτε λόγο», ανέφερε στην εκπομπή T-live.

«Αυτό που έγινε εκεί μέσα δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση να συμβεί αλλά συνέβη. Έχουμε κάνει 400 συναυλίες παρά τα lockdown και δεν είχαμε ποτέ κανένα πρόβλημα με κανένα μαγαζί. Πάμε να βγάλουμε τα χρήματά μας, να διασκεδάσουμε τον κόσμο και να περάσουμε όμορφα. Αυτό που έγινε στην Πάτρα ήταν απαράδεκτο».

Επιπλέον, διέψευσε το γεγονός πως η παρέα του είχε όπλα, αλλά και πως ήταν 40 άτομα. «Καταρχάς, ήμασταν επτά και όχι 40 άτομα και ήμασταν αντιμέτωποι τουλάχιστον με 25 άτομα με μαχαίρια και πιστόλια. Κι επειδή ακούστηκε ότι εμείς βγάλαμε όπλα, εμείς δεν είχαμε όπλα. Διαφορετικά, σας διαβεβαιώνω ότι η βραδιά θα είχε πάρει διαφορετική τροπή. Ήρθε η αστυνομία έξω και καταφέραμε να βγούμε από το μαγαζί. Διαφορετικά θα γινόταν σφαγή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x