Επικαιρότητα

Αδαμαντίδης: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους–Θα δικαστεί τη Δευτέρα

Σε βάρος του Θέμη Αδαμαντίδη ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση. Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Τη Δευτέρα δικάζεται.

Ποινική δίωξη σε βάρος του Θέμη Αδαμαντίδη άσκησε η εισαγγελία για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής μεταφέρθηκε από το κρατητήριο, όπου διανυκτέρευσε, στην Ευελπίδων το μεσημέρι του Σαββάτου, μετά τις κατηγορίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό.

Μετά την άσκηση της δίωξης ο τραγουδιστής, ο οποίος συνελήφθη έπειτα από μήνυση της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Δικαστήριο, από το οποίο έλαβε προθεσμία και θα δικαστεί τη Δευτέρα. Μέχρι τότε ο τραγουδιστής είναι ελεύθερος με τους όρους να μην πλησιάσει την πρώην σύντροφό του κάτω των 100 μέτρων και να μην έχει καμία επικοινωνία μαζί της, με κανέναν τρόπο.

Προσερχόμενος στην Ευελπίδων ο Θέμης Αδαμαντίδης, που αρνείται κάθε κατηγορία και έχει απαντήσει στην καταγγέλλουσα με μήνυση για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμιση και κλοπή, ήταν εκνευρισμένος με την παρουσία εκπροσώπων των ΜΜΕ. «Βρε καλώς τα παιδάκια! Τι κάνετε παιδάκια;» ρώτησε ο Θέμης Αδαμαντίδης μπαίνοντας. Όταν στη συνέχεια τον ρώτησε δημοσιογράφος «Πώς ήταν το βράδυ σας στα κρατητήρια;», ο τραγουδιστής απάντησε «Όπως ήταν το δικό σας και καλύτερο. Πηγαίνετε σπίτια σας τώρα, άντε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x