Μετά τον σάλο που ξέσπασε με το ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει κληθεί να είναι αναπληρωματικό μέλος της εφορευτικής επιτροπής σε εκλογικό κέντρο του Ζωγράφου για τις επικείμενες εκλογές, φαίνεται πως η... τάξη αποκαταστάθηκε.
Αν και υπήρχε η υποψία πως το έγγραφο που βγήκε στην δημοσιότητα, μπορεί να ήταν... fake news, μάλλον δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
Σύμφωνα με το ethnos, η Εισαγγελία Πρωτοδικών αντικατέστησε το όνομά του, καθώς έχει ενημερωθεί πως ο άσος του μπάσκετ, είναι μόνιμος κάτοικος των ΗΠΑ... Ετσι κάποιο άλλο πρόσωπο θα πάρει την θέση του.
Το έγγραφο που καλεί τον Αντετοκούνμπο να πάει ως αναπληρωματικό μέλος σε εφορευτική επιτροπή
Ο Αντετοκούνμπο ως μέλος της εφορευτικής επιτροπής, θα έπρεπε να είναι παρών από τις 6 το πρωί των εκλογών, στο εκλογικό κέντρο του 3ου γυμνασίου Ζωγράφου, αλλιώς υπάρχουν κυρώσεις που φτάνουν ως και φυλάκιση από 3 μήνες ως και δύο χρόνια, βάση νόμου.
Πηγή: iefimerida.gr
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






