Επικαιρότητα

Αφγανοί έχασαν τη ζωή τους έχοντας γραπωθεί από αεροπλάνο - Ανάμεσά τους και 17χρονος ποδοσφαιριστής

Σοκάρουν τα νέα από το Αφγανιστάν...
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Οι εικόνες των Αφγανών που πάλευαν να φύγουν όπως όπως από το αεροδρόμιο της Καμπούλ την ημέρα που μπήκαν στην πρωτεύουσα του Αφγανιστάν οι Ταλιμπάν έκαναν τον γύρο του κόσμου, με τις πρώτες τραγικές ειδήσεις σχετικά να μην αργούν.

Υπολογίζεται πως δώδεκα άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στην προσπάθεια να φύγουν από τη χώρα, με μερικούς εξ αυτών να γραπώνονται από αμερικανικό αεροσκάφος και να βιντεοσκοπούν τις τελευταίες του στιγμές, καθώς λίγα λεπτά αργότερα κάποιοι έπεσαν από τεράστιο ύψος.

Κάποιοι άλλοι πέθαναν παραμένοντας σε σημεία του αεροσκάφους, με αποτέλεσμα αυτό να κάνει στάση στο Κατάρ επειδή είχαν προκληθεί ζημιές. Ανάμεσα στους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους, και ο 17χρονος ποδοσφαιριστής Ζάκι Ανβάρι, που είχε πορεία στις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας.





Αφγανιστάν: Γραπώθηκαν από το αεροπλάνο και σκοτώθηκαν

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x