Επικαιρότητα

Αγία Παρασκευή: Άγριο bullying σε 13χρονο από ανήλικους - Τον χτύπησαν και του έβγαλαν τα παπούτσια

Σύμφωνα με την καταγγελία του 13χρονου στους αστυνομικούς του τοπικού ΑΤ, το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα όταν ο ανήλικος είχε βγει βόλτα με τον σκύλο του

Νέο περιστατικό νεανικής παραβατικότητας σημειώθηκε την Τρίτη στην Αγία Παρασκευή όταν ανήλικος έπεσε θύμα επίθεσης από τρεις άλλους ανήλικους.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 13χρονου στους αστυνομικούς του τοπικού ΑΤ, το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα όταν ο ανήλικος είχε βγει βόλτα με τον σκύλο του.

Τρεις ανήλικοι του επιτέθηκαν και αφού τον χτύπησαν τον ανάγκασαν να βγάλει τα παπούτσια του ενώ δεν δίστασαν να τραβήξουν και τον σκύλο φοβερίζοντας έτσι το θύμα.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ οι τρεις ανήλικοι δράστες εμπλέκονται και σε άλλο περιστατικό καθώς λίγες ημέρες νωρίτερα είχαν πετάξει αυγά στο διαμέρισμα που μένει άλλος μαθητής.

Για το περιστατικό το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες έχει καταγράφει στο κινητό τηλέφωνο ενός εκ των δραστών ζητήθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης ενω οι δράστες αναζητούνται

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x