Επικαιρότητα

Μυστήριο με την σορό άνδρα ανοιχτά του Αγίου Όρους - 40 ετών, φορούσε φόρμα και αθλητικά παπούτσια

Ιδιώτης με σκάφος εντόπισε την σορό σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, στη θαλάσσια περιοχή του ακρωτηρίου Αράπης και ενημέρωσε το Λιμενικό

Πληροφορίες για τον άνδρα που βρέθηκε νεκρός σε θαλάσσια περιοχή του Αγίου Όρους έδωσε στη δημοσιότητα το Λιμενικό Σώμα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση ο άνδρας ήταν ηλικίας περίπου 40 ετών, ύψους περίπου 1.70-1.75εκ. και κανονικής σωματικής διάπλασης, ενώ έφερε σκουρόχρωμες αθλητικές φόρμες και αθλητικά παπούτσια.

Σε ό,τι αφορά το περιστατικό επισημαίνεται ότι «τις μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή του Αγίου Όρους ενημερώθηκε από ιδιώτη για την ύπαρξη σορού άνδρα, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, στη θαλάσσια περιοχή του ακρωτηρίου Αράπης. Αμέσως, στο σημείο μετέβη περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το πλήρωμα του οποίου ανέσυρε τη σορό και τη μετέφερε στο λιμάνι της Ιερισσού».

Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής ενώ προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Αγίου Όρους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x