Επικαιρότητα

Αγιος Δημήτριος: Καθίζηση 5 μέτρων στο ρέμα της Πικροδάφνης από την κακοκαιρία

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Δήμος Αγίου Δημητρίου, με τους κατοίκους να εκφράζουν έντονη ανησυχία για την ασφάλειά τους.

Σοβαρές καταστροφές άφησε πίσω της η κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή του Αγίου Δημητρίου την παραμονή των Χριστουγέννων. Το πιο σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στη διασταύρωση των οδών Λιδωρικίου και Ηρας, όπου η υπερχείλιση του ρέματος Πικροδάφνης προκάλεσε εκτεταμένη καθίζηση.

?Τα ορμητικά νερά δημιούργησαν έναν λάκκο βάθους άνω των 5 μέτρων, σε πολύ κοντινή απόσταση από πολυκατοικία, με τους κατοίκους να εκφράζουν έντονη ανησυχία για την ασφάλειά τους.

Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ενώ ο δήμαρχος απευθύνει έκκληση για άμεσα έργα, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος μια νέα βροχόπτωση να οδηγήσει σε περαιτέρω κατάρρευση του οδοστρώματος.

Πηγή: Kathimerini.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x