Επικαιρότητα

Αγνοείται γυναίκα που έπεσε στη θάλασσα από το Blue Star Naxos

Απρόσμενη τροπή έλαβε το προγραμματισμένο δρομολόγιο του Blue Star Naxos απόψε το βράδυ με προορισμό τη Σύρο, καθώς επιβάτιδα του πλοίου έπεσε στη θάλασσα.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Το ανησυχητικό γεγονός, οι αιτίες του οποίου δεν είναι γνωστές ακόμη, συνέβη λίγο πριν τις εννέα το βράδυ περίπου στο θαλάσσιο τμήμα της Γυάρου, με τον καπετάνιο του Blue Star Naxos, Ηλία Βερβενιώτη να αλλάζει “ρότα” επιστρέφοντας στο σημείο για να καταβληθούν οι απαραίτητες προσπάθειες εντοπισμού της επιβάτιδος.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες έως τώρα είναι σε εξέλιξη η αναζήτηση της γυναίκας. Στην περιοχή έχουν σπεύσει δύο σκάφη του λιμενικού σώματος καθώς και ένα ιδιωτικό. Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x