Επικαιρότητα

Άγονος ο διαγωνισμός για την κατασκευή τζαμιού στον Βοτανικό

Το έργο έχει προϋπολογισμό 946 χιλιάδων ευρώ και προθεσμία ολοκλήρωσης έξι μηνών από την στιγμή που θα κατασκευαστεί.

Άγονος κρίθηκε ο διαγωνισμός για την κατασκευή του πρώτου τεμένους στην Αθήνα από το υπουργείο Υποδομών καθώς δεν υπήρξε συμμετοχή από εταιρείες.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 946 χιλιάδων ευρώ και προθεσμία ολοκλήρωσης έξι μηνών από την στιγμή που θα κατασκευαστεί. Ο χώρος κατασκευής του θα είναι 17 στρέμματα στο Βοτανικό στη θέση παλαιού συνεργείου αυτοκινήτων του Ναυτικού. Στην περιοχή δεν προβλέπεται όμως κατασκευή κατοικιών.

Πρόθεση της κυβέρνησης είναι να σταματήσει η λειτουργία των παράνομων τζαμιών στο κέντρο της Αθήνας που υπολογίζονται σε περισσότερα από εκατό.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x