Επικαιρότητα

Αγρίνιο: Δύο πιτ μπουλ επιτέθηκαν σε ζευγάρι που σώθηκε από θαύμα

Παρά τον πανικό, το ζευγάρι κατάφερε να σκαρφαλώσει σε παλέτες – Ακόμη κι οι αστυνομικοί, όταν έφτασαν στο σημείο, δυσκολεύτηκαν να τους σώσουν
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Επίθεση από δύο σκυλιά πιτ μπουλ δέχθηκε ένα ζευγάρι στο Αγρίνιο, χθες στο απόγευμα.

Σύμφωνα με το agriniosite.gr, το ζευγάρι πήγαινε στο κτήμα που διατηρεί στην περιοχή. Όταν κατέβηκαν από το αυτοκίνητο είδαν δύο πιτ μπουλ να τους επιτίθενται.

Παρά τον πανικό, το ζευγάρι κατάφερε να σκαρφαλώσει σε παλέτες που υπήρχαν στο σημείο. Όμως, τα δύο σκυλιά δεν έφευγαν και το ζευγάρι κάλεσε την αστυνομία.

Λίγα λεπτά αργότερα, οι αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο, όμως με δυσκολία και με τη χρήση γκλοπς κατάφεραν να διώξουν τα αγριεμένα σκυλιά και να σώσουν το ζευγάρι.

Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων της περιοχής τα δύο πιτ μπουλ πολλές φορές κυκλοφορούν ελεύθερα και έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος στην περιοχή.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x