Επικαιρότητα

Αγρίνιο: Ελεύθερος υπό όρους ο 21χρονος που τραυμάτισε με φωτοβολίδα 19χρονη

Του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και της παρουσίας του δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Αγρινίου ο 21χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τον τραυματισμό μίας 19χρονης από φωτοβολίδα, κατά την διάρκεια της πορείας που είχε γίνει πριν από λίγο καιρό, στην μνήμη του Παύλου Φύσσα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την απόφαση της ανακρίτριας, στον 21χρονο επεβλήθησαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και της παρουσίας του δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος αρνήθηκε κατά την διάρκεια της απολογίας του τις κατηγορίες που του αποδίδονται και ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν αυτός που πέταξε την φωτοβολίδα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x