Επικαιρότητα

Άγριος καυγάς Βρούτση - Τζανακόπουλου για τις εκκρεμείς συντάξεις

Τζανακόπουλος: «Η παράταξή σας κατέλυσε τη Δημοκρατία μετά τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο». Πυρά Βρούτση για εξαπάτηση των ασφαλισμένων με όχημα τη «φυλλάδα» της Αυγής.

Κόκκινο χτύπησε ο πολιτικός υδράργυρος στη Βουλήμε τον Γιάννη Γιάννη Βρούτση και τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, να ανταλλάσουν αιχμηρά πυρά, και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ να προκαλεί αίσθηση, κατηγορώντας τη Δεξιά παράταξη ότι κατέλυσε τη Δημοκρατία μετά τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο.

Το φιτίλι, κατά τη συζήτηση του αναπτυξιακού νόμου στην Ολομέλεια, άναψε όταν ο Υπουργός Εργασίας, περνώντας στην αντεπίθεση με αφορμή το σημερινό πρωτοσέλιδο της Αυγής, που τον κατηγορεί για fake news ως προς τον ακριβή αριθμό των εκκρεμών συντάξεων, παρέθεσε στοιχεία σύμφωνα με τα οποία στο σύνολό τους - μαζί με τα εφάπαξ και τον επανυπολογισμό – ανέρχονται σε 1.058.728, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ για εξαπάτηση των πολιτών και χαρακτηρίζοντας απαξιωτικά την Αυγή «φυλλάδα».

«Κι έχετε το θράσος με τη φυλλάδα της Αυγής να διαψεύδετε τα επίσημα στοιχεία των υπαλλήλων του Υπουργείου Εργασίας.  Αυτή την κατάσταση άφησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και εξαπατούσε τον κόσμο ότι δεν θα υπάρχουν εκκρεμείς συντάξεις σε λίγο καιρό και τι έκανε;  Απολύτως τίποτα. Μόνο αδράνεια», σημείωσε ο κ. Βρούτσης.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο ανταπέδωσε τα πυρά αλλά εξαπέλυσε βαρύτατες κατηγορίες εναντίον της ΝΔ, ενώ επιτέθηκε προσωπικά κατά του Υπουργού Εργασίας, χαρακτηρίζοντάς τον «λίγο» και προκαλώντας προσωρινή ένταση και προκαλώντας ακόμα και την παρέμβαση της προεδρεύουσας Σοφίας Σακοράφα.

«Είναι πολύ λίγος ο κ. Βρούτσης να χαρακτηρίζει την Αυγή φυλλάδα, που 70 χρόνια δίνει αγώνες για τη Δημοκρατία, που η παράταξή του την κατέλυσε μετά τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο. Είναι πάρα πολύ μικρός», ανέφερε  φανερά εκνευρισμένος ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, προκαλώντας έκπληξη και πρόσθεσε: «Άρα προτείνω στον κ. Βρούτση την επόμενη φορά που θα βάλει την Αυγή στο στόμα του να το χει πλύνει πολύ καλά».

«Επιτρέψτε μου δεν είναι εκφράσεις αυτές μες τη Βουλή. Ούτε το επίπεδό σας ούτε η μόρφωση σας το επιτρέπει», παρενέβη η αντιπρόεδρος Σοφία Σακοράρα, επιχειρώντας να αποφευχθεί μεγαλύτερη έκρηξη, ενώ ο Υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, απάντησε δια της απαξίας, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Δεν θέλω να πέσω στο επίπεδο Τζανακόπουλου. Είναι γνωστό το ύφος, το ήθος του το πολιτικό και ο τρόπος που μιλάει».

Πηγή: www.skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x