Επικαιρότητα

Αιφνίδιος θάνατος 17χρονου μπασκετμπολίστα στο Κιάτο

Συμμετείχε σε σχολικούς αγώνες μπάσκετ

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κορινθίας από τον αιφνίδιο θάνατο ενός 17χρονου μαθητή σε σχολικούς αγώνες μπάσκετ στο Κιάτο, που σημειώθηκε λίγο μετά τις 11.00 το πρωί.

Συγκεκριμένα στο 1ο γυμνάσιο Κιάτου πραγματοποιούντο μαθητικοί αγώνες μπάσκετ, όταν λίγο μετά από τον αγώνα, ένας 17χρονος μαθητής έχασε τις αισθήσεις του κι έπεσε στο έδαφος. Η γιατρός του αγώνα έκανε απεγνωσμένες προσπάθειες να ανατάξει τον 17χρονο, ενώ ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε κι έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με δύο καρδιολόγους, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν τίποτα.

Ο 17χρονος διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Κιάτου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του κι έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής, για να διαπιστωθούν τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο του άτυχου μαθητή.

Πηγή: Newsbeast.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x