Επικαιρότητα

Αίγιο: Ασθενής πλάκωσε στο ξύλο γιατρούς, συνελήφθη και συγγενείς του ζήτησαν τα ρέστα!

Χαμός στο Νοσοκομείο Αιγίου, καθώς είχαμε επεισόδιο άγριου ξυλοδαρμού με δράστη έναν ασθενή και θύματα δύο γιατρούς!

Απίστευτο επεισόδιο άγριου ξυλοδαρμού έλαβε χώρα στο Νοσοκομείο Αιγίου, με δράστη έναν ασθενή και θύματα δύο γιατρούς!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα filodimos.gr, στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου, ένας ασθενής μπήκε σε κατάσταση αλλοφροσύνης και επιθετικότητας. Από τη μανία του, λοιπόν, δεν γλίτωσαν δύο γιατροί, αλλά και άλλοι ασθενείς, που έτυχε να είναι παρόντες. Πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξε τραυματισμός ενός τραυματιοφορέα, που έσπασε το χέρι του εν ώρα συμπλοκής και κλήθηκε να παρέμβει η αστυνομία. Μόνο, που την επόμενη ημέρα, συγγενείς του συλληφθέντα πήγαν και πάλι στο Νοσοκομείο με απειλητικές διαθέσεις, γιατί έμπλεξε με την αστυνομία ο συγγενής τους!

Για το περιστατικό αυτό, η Διοίκηση του Νοσοκομείου εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Με αφορμή πρόσφατο επεισόδιο που έλαβε χώρα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π.) , η Διοίκηση του Γ.Ν. Ανατολικής Αχαΐας - Ο.Μ Αιγίου καταδικάζει απερίφραστα για μια ακόμη φορά κάθε μορφή βίας εναντίον του προσωπικού, το οποίο διαχρονικά υπερβάλλει εαυτόν προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στους πολίτες της ευρύτερης περιοχής. Αυτονόητη είναι η πραγματοποίηση όλων των νόμιμων ενεργειών για το συγκεκριμένο επεισόδιο».

Ραδιοφωνική παρέμβαση έκανε και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αιγίου κ. Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος μέσω του ΡΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟ εξέφρασε τον προβληματισμό του και σημείωσε ότι σε συνεργασία με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, θα υπάρξουν περαιτέρω παρεμβάσεις, ώστε να διασφαλίζεται τόσο η απρόσκοπτη και ασφαλής παροχή έργου εκ μέρους των γιατρών και του προσωπικού της δημόσιας υγείας, όσο και των ασθενών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x