Επικαιρότητα

Αίσιο τέλος για το ζευγάρι που είχε χαθεί στην Πάρνηθα - Εντοπίστηκαν από την Πυροσβεστική

Είχαν πάει για ορειβασία στο βουνό και έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Όπως ανακοίνωσε μέσω Twitter η Πυροσβεστική Υπηρεσία: «Εντοπίστηκαν και μεταφέρονται σε ασφαλές σημείο 2 άτομα που αναζητούνταν, λόγω αποπροσανατολισμού τους, στην Πάρνηθα Αττικής».

Σύμφωνα με το επιχειρησιακό κέντρο της Πυροσβεστικής, το ζευγάρι, ένας 78χρονος και μία 53χρονη, είχαν πάει για ορειβασία στο βουνό και έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους.




Το ευτύχημα ήταν ότι είχαν μαζί τους τα κινητά τηλέφωνα και επικοινώνησαν με την Πυροσβεστική. Σύμφωνα με το στίγμα τους, βρίσκονταν στο κομμάτι πάνω από τον Αυλώνα και άμεσα σήμανε συναγερμός στο ΠΚ Δερβενοχωρίων, στα Οινόφυτα και τέλος στην 7η ΕΜΑΚ που συνέδραμε με τέσσερα άτομα.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x