Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες από το μεσημέρι και μετά, περιμένουμε το Σάββατο 13 Απριλίου. Το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 28 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 26 στη Νότια Ελλάδα, από 8 έως 28 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 11 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Μυρτώο Πέλαγος ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.
Ηλιοφάνεια, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν ασθενείς.
Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις από το απόγευμα, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι.
Πηγή: protothema.gr
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






