Επικαιρότητα

Ακούστε σε λίγο DRIVE & TRAVEL που πηγαίνει... Καλιφόρνια και δίνει 7 δώρα!

Απολαύστε σήμερα Σάββατο 28 Νοεμβρίου, το πλούσιο μενού του DRIVE & TRAVEL.

Κάθε Σάββατο, 08.00 – 10.00, από τον «ΣΠΟΡ FM 94,6», από τους συνεργαζόμενους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα και μέσω Διαδικτύου (http://www.sport-fm.gr/player.jsp) σε όλο τον κόσμο.

Ο Δημήτρης Μπαλής με τη Μαρία Ακριβού ταξιδεύουν με το Renault Captur που το ανεφοδιάζουν στα πρατήρια της ΒΡ. Εναλλακτικά, σας προτείνουν μακροχρόνια ενοικίαση οχήματος από τη Leaseplan Hellas και σας προσκαλούν να πάρετε μέρος στους διαγωνισμούς, στη σελίδα μας στο facebook…

Το «DRIVE & TRAVEL σε χρόνο… dt», η μοναδική εκπομπή με θέματα τουρισμού, πολιτισμού, περιβάλλοντος και υπαίθρου, αυτό το Σάββατο 08.00 – 10.00, παρουσιάζει:

GreekTV.com: Η τηλεόραση των ομογενών έγινε διαδικτυακός τόπος που διατηρεί την έδρα στην Καλιφόρνια, όμως αποκτά μεγάλη διάσταση με νέα ομάδα στην Αθήνα. Για όσα προβάλλει, μιλά ο συνιδρυτής Δημήτρης Καραπάνος.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ: Στη σκιά των εγκλημάτων του Παρισιού, η Γαλλία βρίσκει σιγά σιγά τον κανονικό της ρυθμό, με πληθώρα δραστηριοτήτων. Μία από αυτές, με θέμα τη γαστρονομία, παρουσιάζεται μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου στην Αθήνα. Η διοργανώτρια του Φεστιβάλ, Βίκυ Κωστοπούλου, διευθύντρια Marketing της Sopexa, αναφέρεται στις εκδηλώσεις.

ΔΗΜΟΣ ΖΑΓΟΡΑΣ - ΜΟΥΡΕΣΙΟΥ: Εκθεση Φυσιολατρικού Τουρισμού πραγματοποιήθηκε προ ημερών, σε μια προσπάθεια προβολής του εναλλακτικού τουρισμού. Ο δήμαρχος Παναγιώτης Κουτσάφτης, παρουσιάζει την περιοχή και όσα διαθέτει για την προσέλκυση των επισκεπτών.

ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑΣ: Στην 3η φάση της βρίσκεται η ψηφιακή αξιοποίηση της άυλης και υλικής πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Η τέως διευθύντρια του Κέντρου, Αικατερίνη Πολυμέρου – Καμηλάκη, μιλά για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται.

ΣΚΙΑΘΟΣ: Ετοιμη από τώρα οι ξενοδόχοι για την επόμενη τουριστική περίοδο. Ο Μάκης Κουκουλάκης, πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Σκιάθου, εξηγεί όσα έχουν και πρόκειται να γίνουν.

Μαθαίνουμε επίσης, τα νέα των αεροπορικών εταιρειών, τις προσφορές που υπάρχουν, σημαντικά θέματα περιβάλλοντος, τουρισμού, πολιτισμού και ανάπτυξης υπαίθρου.

Και βέβαια, οι ακροατές μπορούν να συμμετάσχουν σε πολλούς διαγωνισμούς:

Για ένα εξαιρετικό tablet MLS iQTab Bullet 3G που είναι 8πύρηνο και πηγαίνει σφαίρα.

Για 3 δωροεπιταγές των 20 ευρώ από τη μεγάλη εταιρεία κρεάτων Λεβέντης (Περιστέρι, Αιγάλεω, Νίκαια).

Για ένα γεύμα των 2 ατόμων στο εστιατόριο ελληνικής κουζίνας «ο Χρήστος» στο Χαλάνδρι.

Για ένα πλήρες γεύμα 2 ατόμων στο «Gold Piano Restaurant», στο Μπουρνάζι.

Για ένα πλήρες γεύμα των 2 ατόμων στο μεζεδοπωλείο «Λιοτρίβι» στην πλατεία Ανθούπολης, στο Περιστέρι.

Για ένα γεύμα των 2 ατόμων στο μουσικό χώρο «Αστροφεγγιά», στην Πατησίων.

Για εκπτωτικά κουπόνια των 20% σε αγορές από την εταιρεία με όλα τα συστήματα θέρμανσης (καυστήρες όλων των ειδών, ξυλόφουρνους, ξυλόσομπες, μπάρμπεκιου κ.α.) Ξανθάκος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x