Επικαιρότητα

Αλβανός μπήκε παράνομα στη χώρα και έκλεψε αυτοκίνητο

Ο 33χρονος δράστης εντοπίστηκε να οδηγεί το όχημα ενός 36χρονου Έλληνα από την περιοχή της Κοζάνης
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Από ένα αφύλακτο σημείο της ελληνοαλβανικής μεθορίου είχε περάσει παράνομα στη χώρα ένας 33χρονος Αλβανός την περασμένη Πέμπτη και αμέσως έπιασε... δουλειά, κλέβοντας το Ι.Χ. αυτοκίνητο ενός 36χρονου Έλληνα που ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του σε περιοχή της Κοζάνης!

Όμως, η κλοπή εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και ο αλλοδαπός εντοπίστηκε να οδηγεί το κλεμμένο όχημα, το οποίο αποδόθηκε στο νόμιμο ιδιοκτήτη του. Ο 33χρονος μη νόμιμος μετανάστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

*** Σε ένα ξενοδοχείο στο Βαθύ της Σάμου τρύπωσε την Κυριακή ένας 58χρονος Έλληνας «κυνηγός» χαλκού παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο και «ξήλωσε» ηλεκτρολογικό υλικό αξίας 100 ευρώ. Όμως, το πρωί της Δευτέρας συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σάμου.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x