Επικαιρότητα

Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την υπεράσπιση του αστυνομικού που πυροβόλησε τον 16χρονο

Την υπεράσπιση του 34χρονου αστυνομικού που πυροβόλησε τον 16χρονο στη Θεσσαλονίκη, πως αναλαμβάνει ο Αλέξης Κούγιας, σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου του γνωστού δικηγόρου.

Τον 34χρονο αστυνομικό που πυροβόλησε τον 16χρονο στη Θεσσαλονίκη θα αναλάβει να υπερασπιστεί ο Αλέξης Κούγιας, μετά από αίτημα της οικογένειας αλλά και συνδικαλιστών αστυνομικών.

«Καλούμαι να εκπροσωπήσω έναν φτωχό αστυνομικό, που έχει δυο παιδάκια 4 και 7 ετών κι όλοι τον χαρακτηρίζουν εξαιρετικό αστυνομικό και καλοκάγαθο άνθρωπο», είπε αρχικά στον ΑΝΤ1, ενώ πρόσθεσε ότι «το παν είναι να γίνει καλά το παιδί. Θα διαβάσω την δικογραφία, θα γνωρίσω τον κατηγορούμενο για να δω τα κίνητρά του κι ακολούθως θα αποφασίσω αν θα τον εκπροσωπήσω, όπως έχω κάνει και με άλλους αντίστοιχους κατηγορούμενους».

Ο Αλέξης Κούγιας έχει αναλάβει επίσης τους 7 αστυνομικούς που κατηγορούνταν για τον θάνατο του Νίκου Σαμπάνη, ο οποίος είχε σκοτωθεί από αστυνομικά πυρά τον περασμένο Οκτώβριο.

Υπενθυμίζεται ότι ο αστυνομικός παραπέμφθηκε το πρωί της Τρίτης (6/12) να απολογηθεί στον ανακριτή από όπου πήρε προθεσμία μέχρι την Παρασκευή (9/12).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x