Επικαιρότητα

Η Άμπερ Χερντ κάνει διακοπές στο Ισραήλ με δημοσιογράφο που «αποβλήθηκε» από τη δίκη της

Ο φακός απαθανάτισε την ηθοποιό να απολαμβάνει το γεύμα της με τη φίλη της, Εύα Μπάρλοου, η οποία στάθηκε στο πλευρό της κατά τη διάρκεια της δίκης της με τον Τζόνι Ντεπ.

Η Άμπερ Χερντ εθεάθη τη Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022 να περπατάει στο Ισραήλ και να τρώει σε κεντρική καφετέρια του Τελ Αβίβ με τη φίλη της δημοσιογράφο, Εύα Μπάρλοου, που πέταξαν έξω από τη δίκη δυσφήμισης κατά του Τζόνι Ντεπ.

Η διάσημη ηθοποιός βγήκε έξω φορώντας ένα μαύρο φόρεμα, σαγιονάρες και ένα μπλε καπέλο. Περιηγήθηκε σε βιβλιοπωλεία και ο φακός την απαθανάτισε να απολαμβάνει το γεύμα της με τη φίλη της, Εύα Μπάρλοου, η οποία στάθηκε στο πλευρό της κατά τη διάρκεια της δίκης, ενώ της απαγορεύτηκε να παρακολουθήσει τη διαδικασία τον Απρίλιο.

Η δημοσιογράφος πιάστηκε να στέλνει μηνύματα και να «τουιτάρει» από την πρώτη σειρά της αίθουσας του δικαστηρίου, η οποία γενικά προορίζεται για νομικούς συμβούλους, όπως γράφει η «Daily Mail».



Φέρεται, επίσης, να προσπάθησε να παράσχει νομικές συμβουλές στην ομάδα της Άμπερ Χερντ, δείχνοντάς τους αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενός μάρτυρα του Ντεπ, οι οποίες, όπως ισχυρίστηκε, ήταν συμβιβαστικές.

Οι δικηγόροι του Ντεπ κατέθεσαν με επιτυχία το αίτημα να απαγορευτεί μόνιμα η είσοδος της Μπάρλοου στην αίθουσα του δικαστηρίου. Αφού δέχτηκε αντιδράσεις στο διαδίκτυο για την ένθερμη υποστήριξή της στην ηθοποιό, η Μπάρλοου ισχυρίστηκε ότι τα αρνητικά σχόλια εναντίον της τροφοδοτούνταν από μισογυνισμό και αντισημιτισμό.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x