Επικαιρότητα

Αναζητούν μάνατζερ γνωστού τράπερ για τα επεισόδια στου Ρέντη-5 oι καθοδηγητές των επεισοδίων

Οι Αρχές αναζητούν και μάνατζερ διάσημου τράπερ για τα επεισόδια στου Ρέντη, ενώ αναζητούνται 5 πρόσωπα, γνώριμα στις Αρχές, που θεωρούνται καθοδηγητές της φονικής επίθεσης κατά του αστυνομικού.

Η υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης στον 31χρονο αστυνομικό στα επεισόδια με χούλιγκαν έξω από το κλειστό του Ρέντη παίρνει μεγάλες προεκτάσεις και, φυσικά, δεν τελειώνει με τη σύλληψη του καθ' ομολογίαν δράστη. Σύμφωνα με το LawandOrder.gr, οι αρχές αναζητούν και μάνατζερ διάσημου τράπερ για τα επεισόδια στου Ρέντη!

Ο άνθρωπος που αναζητούν δεν ήταν ανάμεσα στους 424 προσαχθέντες από το «Μελίνα Μερκούρη» αλλά οι αρχές πιστεύουν ότι έχει άμεση σύνδεση με τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν έξω από το κλειστό. Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο ο μάνατζερ που αναζητείται όσο και ο γνωστός τράπερ έχουν σύνδεση με τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Επίσης, η ίδια ιστοσελίδα αναφέρει πως αναζητούνται πέντε πρόσωπα, γνώριμα στις Αρχές, οι οποίοι θεωρούνται πως είναι οι καθοδηγητές της δολοφονικής επίθεσης κατά του αστυνομικού έξω από το κλειστό γήπεδο. Σύμφωνα με πληροφορίες στο «στόχαστρο» των αρχών έχει μπει ομάδα πέντε οπαδών, οι οποίοι ενώ αρχικά βρίσκονταν στο γήπεδο για τον αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός το βράδυ της Πέμπτης, μετά την επίθεση με μολότοφ και ναυτικές φωτοβολίδες, δεν επέστρεψαν ποτέ στο γήπεδο, σε αντίθεση με πλειοψηφία των δραστών που συμμετείχαν στην επίθεση και προσπάθησαν να «χαθούν» μέσα στο πλήθος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x