Επικαιρότητα

Ανησυχία για τη Μάνδρα: Καταιγίδες και βροχές μέχρι και την Κυριακή προβλέπουν οι μετεωρολόγοι

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι κάτοικοι και οι φορείς της Μάνδρας που πριν από 14 μήνες έζησαν μια από τις μεγαλύτερες τραγωδίες που έχουν καταγραφεί από πλημμύρες -και καιρικά φαινόμενα- στην Ελλάδα
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Το κύμα κακοκαιρίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών να προβλέπει καταιγίδες και έντονες βροχοπτώσεις στη δυτική Αττική.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα δεδομένα του σταθμού Ελευσίνας του δικτύου του meteo.gr, αναμένονται καταιγίδες στη Μάνδρα και την ευρύτερη περιοχή από το πρωί της Παρασκευής.



Οι έντονες βροχοπτώσεις που φέρνει η κακοκαιρία «Φοίβος», σύμφωνα με το meteo.gr, θα διαρκέσουν για όλη τη μέρα, με νέες καταιγίδες να προβλέπονται για τα ξημερώματα και το πρωί του Σαββάτου.



Οι βροχοπτώσεις, ωστόσο, με μειωμένη ένταση, θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββάτου και θα υποχωρήσουν το μεσημέρι της Κυριακής.



Μιλώντας στον Ρ/Σ Αθήνα 9.84, η δήμαρχος Μάνδρας Ιωάννα Κριεκούκη υποστήριξε ότι η ψυχολογία των κατοίκων «πάντα επηρεάζεται όταν ακούμε για έντονα φαινόμενα. Είμαστε όλοι σε επιφυλακή και αναμένουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο».



Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x