Επικαιρότητα

Εφοδος σε διαμέρισμα στα Άνω Λιόσια όπου πήγαιναν οι δύο συλληφθέντες τρομοκράτες

Προσήχθησαν 15-20 Πακιστανοί προκειμένου να καταθέσουν τι γνωρίζουν για τους συλληφθέντες- Στο επίκεντρο των ερευνών και δεύτερος χώρος, στην Ομόνοια.

Σε δυο σημεία στην καρδιά της Αθήνας όπου έμεναν οι δυο συλληφθέντες τρομοκράτες όταν έρχονταν στην πρωτεύουσα από την επαρχία, εστιάζονται οι έρευνες των Αρχών.

Συγκεκριμένα το δωμάτιο στην Ομόνοια, αλλά και ένα διαμέρισμα στα Άνω Λιόσια όπου εκεί συναντούσαν ομοεθνείς τους προκειμένου να τους στρατολογήσουν, έχουν μπει στο στόχαστρο της αντιτρομοκρατικής.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο διαμέρισμα στα Άνω Λιόσια έμεναν περισσότεροι από 10 Πακιστανοί, μετατρέποντας το σε ιδανικό χώρο για τα σχέδια των τρομοκρατών, οι οποίοι αναζητούσαν άτομα που θα συμμετείχαν στο τρομοκρατικό χτύπημα που σχεδίαζαν στην εβραϊκή συναγωγή-εστιατόριο στου Ψυρρή.

Από έφοδο της αντιτρομοκρατικής στο συγκεκριμένο διαμέρισμα, δεν βρέθηκαν όπλα και εκρηκτικά, ενώ προσήχθησαν 15-20 Πακιστανοί προκειμένου να καταθέσουν τι γνωρίζουν για τους συλληφθέντες.

Ένα ακόμη στοιχείο που ερευνάται από τις Αρχές, είναι οι επαφές που είχαν οι τρομοκράτες με ποινικούς καθώς μόνο από τον χώρο του ποινικού εγκλήματος θα μπορούσαν να προμηθευτούν βαρύ οπλισμό, εκρηκτικά και δηλητηριώδη αέρια, ώστε να αιματοκυλίσουν, όπως σχεδίαζαν, την εβραϊκή συναγωγή.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x