Επικαιρότητα

Απεγκλώβισαν 40 άτομα από το χιόνι στο Μαυροβούνιο

Η κυκλοφορία έχει διακοπεί στους οδικούς άξονες

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επιχείρηση απεγκλωβισμού 40 ανθρώπων, που παρέμειναν επί ώρες ακινητοποιημένοι στα οχήματά τους, στον αυτοκινητόδρομο Νίκσιτς -Σάβιτς στο Μαυροβούνιο.

Καθηλωμένα έμειναν λίγο πριν από την είσοδο σε τούνελ δύο μίνι λεωφορεία, δέκα οχήματα και ένα ασθενοφόρο που μετέφερε ασθενή.

Μέλη της Υπηρεσίας Προστασίας και Διάσωσης από τις πόλεις Νίκσιτς και Σάβνικ και εθελοντές της Ομάδας Διάσωσης "Ikstrim" τους ταξιδιώτες και τους μετέφεραν στην πόλη Σάβνικ.

Η κυκλοφορία έχει διακοπεί στους οδικούς άξονες, Μοΐκοβατς - Τζούρτζεβιτσα Τάρα, Νίκσιτς - Ζάμπλιακ, Πλούζινε - Στσέπαν Πόλιε στον επαρχιακό δρόμο Σλιέπατς Μοστ - Τομάσεβο.

Οι έντονες χιονοπτώσεις και η χιονοθύελλα έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα, με το ύψος του χιονιού στο βόρειο τμήμα του Μαυροβουνίου να φτάνει τα 40 εκατοστά και σε ορεινές περιοχές να ξεπερνά τα 80 εκατοστά.

Παράλληλα, αποκλεισμένα , χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και τηλεπικοινωνίες, είναι χωριά στοοροπέδιο Κόριτσκα.

Από τον οργανισμό διανομής ηλεκτρικής ενέργειας ανακοινώθηκε ότι παραμένει άγνωστο πότε θα αποκατασταθούν τα προβλήματα, λόγω της δύσκολης πρόσβασης στην περιοχή και του μεγάλου όγκου χιονιού.

Πηγή: Parapolitika.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x