Επικαιρότητα

Από τις Σέρρες στις φυλακές Νιγρίτας 63χρονος φυγόποινος

Σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Έβγαλε «λαγό» ο έλεγχος που έκαναν το βράδυ της Δευτέρας οι αστυνομικοί της Ασφάλειας σε έναν 63χρονο Έλληνα σε περιοχή των Σερρών, καθώς προέκυψε όχι μόνο ότι ήταν φυγόποινος αλλά και ότι η ποινή που εκκρεμούσε σε βάρος του ήταν ιδιαίτερα βαριά.

Σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 15 ετών και χρηματική ποινή 70.000 ευρώ. Έτσι, ο 63χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, που έδωσε εντολή να μεταχθεί στις φυλακές Νιγρίτας.

*** Στα δίχτυα των αστυνομικών του τμήματος Παιονίας έπεσε ένας 28χρονος Σκοπιανός σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί από τις ελληνικές αρχές Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης με την κατηγορία της κλοπής, ενώ για τον ίδιο λόγο του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών με απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αιγαίου. Ωστόσο, παρέμενε ασύλληπτος και γι' αυτό εκδόθηκε το ένταλμα. Ο νεαρός από την π.Γ.Δ.Μ. συνελήφθη σε περιοχή του Κιλκίς και οδηγήθηκε σε σωφρονιστικό κατάστημα με εντολή του τοπικού εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x