Επικαιρότητα

Από το κελί στη σουίτα: Πρώην μοναστήρια γίνονται μπουτίκ ξενοδοχεία

Μια νέα τάση στην ξενοδοχειακή βιομηχανία ανατέλλει. Τα παροπλισμένα μοναστήρια μετατρέπονται σε τόπους φιλοξενίας για εκείνους που η ιδέα της εκκεντρικότητας στις διακοπές, φαντάζει πληκτική.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ένα καινούργιο ξενοδοχείο μπορεί να αναπαραχθεί. Ένα μοναστήρι του 17ου αιώνα όχι. Η ιστορία, η αρχιτεκτονική και η περιορισμένη διαθεσιμότητα επιτρέπουν υψηλότερη μέση τιμή δωματίου. Κανείς δεν μπορεί να κατασκευάσει από την αρχή τέσσερις αιώνες ιστορίας. Τα μοναστηριακά ξενοδοχεία δεν αποτελούν ακόμη ξεχωριστή, μετρήσιμη αγορά. Υπάρχουν όμως ακίνητα που συγκεντρώνουν όσα αναζητά η σύγχρονη πολυτελής φιλοξενία: σπανιότητα, ισχυρή ταυτότητα, περιορισμένη προσφορά και μια ιστορία που δεν χρειάζεται να επινοηθεί μέσα από εξυπνακισμούς διαφημιστών.

Για να μάθετε περισσότερα επισκεφθείτε τον σύνδεσμο στο newmoney.gr: Από το κελί στη σουίτα: Πρώην μοναστήρια γίνονται μπουτίκ ξενοδοχεία

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x