Επικαιρότητα

Πυροβολισμοί κατά αστυνομικών στον Ασπρόπυργο - Επεισόδια στα Μέγαρα

Νέος κύκλος επεισοδίων μεταξύ Ρομά και αστυνομίας στη δυτική Αττική. Πυροβολισμοί, φωτιές και οδοφράγματα.

Πυρά κατά αστυνομικών με καραμπίνες άνοιξαν το βράδυ της Πέμπτης Ρομά στην Λ. Διυλιστηρίων στον Ασπρόπυργο. Ειδικότερα, ομάδα 25 ατόμων άνοιξε πυρ κατά ομάδας ΟΠΚΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.

Επεισόδια σημειώθηκαν και στην περιοχή των Μεγάρων και πιο συγκεκριμένα στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου όπου οι συγκεντρωμένοι πυρπόλησαν ένα αυτοκίνητο. Μάλιστα, οι πυροσβεστικές δυνάμεις που προσέγγισαν το σημείο δέχτηκαν καταιγισμό από πέτρες και άλλα αντικείμενα.



Οδοφράγματα στο Σχιστό Κορυδαλλού
Ένταση επικράτησε επίσης και στο Μικρό Σχιστό Κορυδαλλού καθώς νεαροί Ρομά άναψαν φωτιές σε κάδους και ελαστικά. Μάλιστα, χρειάστηκε να διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Ποταμού από το ύψος της Καραολή και Δημητρίου έως τη Δερβενακίων και στα δύο ρεύματα.

Δυτική Αττική: 7 συλλήψεις, 4 προσαγωγές και έρευνες σε 25 σπίτια
Επτά συλλήψεις και τέσσερις προσαγωγές έχουν γίνει μέχρι στιγμής κατά την αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιείται από το πρωί σε Ζεφύρι, Μενίδι, Άνω Λιόσια και Νεόκτιστα Ασπροπύργου, με αφορμή τα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες και κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι συλλήψεις αφορούν σε κατοχή ναρκωτικών ενώ παράλληλα έγιναν έρευνες σε 25 σπίτια. Οι αστυνομικές δράσεις στην περιοχή συνεχίζονται.



Πηγή: Kathimerini.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x