Επικαιρότητα

Αττική: Έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα λόγω τροχαίων. Επηρεάζεται ο Κηφισός

Έντονο πρόβλημα εντοπίζεται στην παραλιακή οδό από τον Πειραιά προς την Γλυφάδα εξαιτίας δύο τροχαίων ατυχημάτων που συνέβησαν νωρίτερα το πρωί της Τρίτης.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Έντονο πρόβλημα εντοπίζεται στην παραλιακή οδό από το Νέο Φάληρο μέχρι το Φαληρικό δέλτα στο ρεύμα της παραλιακής προς την Γλυφάδα, εξαιτίας δύο τροχαίων ατυχημάτων που συνέβησαν νωρίτερα το πρωί της Τρίτης.

Το ένα συνέβη στο ύψος του Μοσχάτου, στο οποίο ενεπλάκησαν δύο αυτοκίνητα και μία μηχανή με έναν τραυματία ενώ το άλλο στο ύψος της Αμφιθέας, όταν υπερφορτωμένο βαν τούμπαρε επί της παραλιακής, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός.

Εξαιτίας των δύο αυτών συμβάντων είχε επηρεαστεί νωρίτερα και η κάθοδος της Λεωφόρου Κηφισού.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x