Τις ποινές των κατηγορουμένων στη δίκη για τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη ανακοίνωσε πριν από λίγο το δικαστήριο.
Σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση, καταδικάζονται οι οκτώ από τους εννιά κατηγορούμενους για τα βασανιστήρια και το μπούλινγκ στον νεαρό σπουδαστή από την Κρήτη.
Οι τρεις από τους οκτώ καταδικασθέντες, οι οποίοι ήταν ανήλικοι, καταδικάστηκαν σε 150 ώρες κοινωνικής εργασίας, ποινή που πιθανότατα θα εκτίσουν σε δομή της Κρήτης.
Στους άλλους πέντε καταδικασθέντες η συνολική ποινή που επιβλήθηκε είναι φυλάκιση 36 μηνών. Η ποινή στους πέντε ενήλικες Κρητικούς επιβλήθηκε χωρίς αναστολή ενώ είναι εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ την ημέρα με ανασταλτικό χαρακτήρα στην έφεση. Η πρόταση του εισαγγελέα ήταν η επιβολή φυλάκισης 42 μηνών για τους πέντε ενήλικους Κρητικούς.
Πηγή: skai.gr
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






